Logo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Επιλογή Στελεχών Υποστήριξης ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Συνδικαιούχου της Πράξης: «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για την Επιλογή Στελεχών Υποστήριξης ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,

Συνδικαιούχου της Πράξης: «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ »

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας προτίθεται να καταρτίσει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου με δύο (2) άτομα στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 6 «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» της Πράξης με τίτλο: «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ». Η Σύμβαση Μίσθωσης Έργου αφορά σε:

– Ένα (1) άτομο Οικονομικής κατεύθυνσης με τριετή γενική επαγγελματική εμπειρία και τριετή τουλάχιστον εμπειρία στη Διαχείριση & Υλοποίηση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων, κατά προτίμηση σε δημόσιους φορείς. Διάρκεια της σύμβασης από την υπογραφή της έως 30/11/2023.

– Ένα (1) άτομο Τεχνικής κατεύθυνσης / πολιτικό – αρχιτέκτονα μηχανικό, με γενική εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών και ειδική εμπειρία στην επίβλεψη τεχνικών έργων (ΕΣΠΑ, Ευρωπαϊκά Τομεακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, κτλ.) τουλάχιστον δύο (2) ετών, κατά προτίμηση σε δημόσιους φορείς. Διάρκεια της σύμβασης από την υπογραφή της έως 30/09/2023.

Η συνολική χρονική διάρκεια υλοποίησης του αντικειμένου της σύμβασης δύναται να ορίζεται μέχρι τη λήξη του υποέργου, με δυνατότητα παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση της Πράξης και το συνολικό συμβατικό ύψος αμοιβής θα ανέλθει μέχρι το ποσό των 15.107,34 € για το α΄ άτομο και 6.972,66 € για το β΄ άτομο. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ 24%, τις ασφαλιστικές εισφορές και πάσης φύσεως φορολογικές και άλλες επιβαρύνσεις υπέρ του Δημοσίου ή οποιουδήποτε τρίτου.

Το αντικείμενο της Σύμβασης συνδέεται αποκλειστικά με τις ανάγκες υλοποίησης του υποέργου 6 «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» και δεν καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Υποβολή Δικαιολογητικών έως και 12/12/2022 και ώρα 15.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο τηλέφωνο 27210 62200, καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (https://www.mcci.gr), όπου και θα βρουν αναρτημένη την πρόσκληση και όλα τα συνοδευτικά της έντυπα.

ΑΚΕ ΜΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προηγούμενο ΔΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter